► Paleta petrecerilor pulzParty este îmbogățită de formația Musspell, care își va copleși publicul cu o călătorie muzicală lirică.

Musspell s-a născut în primăvara anului 2019, prin colaborarea a două talentate muziciene din Cluj-Napoca, Anna Bölöni (vocal, chitară) și Noémi Diána Dósa (vocal, microkorg). În centrul compozițiilor formației se află motivele nordice, un mix de elemente melancolice și jucăușe, din care rezultă melodii lirice, cu semnificații adânci. Subiectele transpuse în muzică sunt adesea legate de valorile naturii, dezvăluind și crezul artistic al formației.

Caracteristca Muspell este dată fără îndoială de complexele armonii vocale, care se împletesc cu basul analog și cu elementele electronice, generând o lume sonoră proaspătă și bogată.

Data: vineri, 15 septembrie, 23:00
Loc: Szimpla Sfântu Gheorghe

► Norbert Filus alias BéTé (sau Suhov) este un dj și producător care își construiește compozițiile pe melodii poate uitate, le mixează, presară în ele acorduri noi și un dram de nostalgie. Într-o astfel de lume ne va ghida muzicianul din Ungaria în cadrul pulzParty.

În producțiile sale BéTé experimentează o paletă largă de genuri muzicale, de la funk, nu disco, muzică psihedelică și jazz până la global bass, afrobeat, folk dub sau muzică tribală și orientală. Prin creațiile sale ne călăuzește în muzica psihedelică a diferitelor popoare, sau în lumea ritmurilor maghiare, în trip, hip-hop, trip hop și groove instrumental.

De mai bine de un deceniu tânărul muzician se remarcă și ca producător, deține două studiouri de înregistrare independente în Ungaria: Sun Side Records și Turan Disco. Este des invitat în cluburi, la petreceri dar și la festivaluri, a participat și la festivalul de gen OZORA.

Data: sâmbătă, 16 septembrie, 00:30
Loc: Szimpla Sfântu Gheorghe

Preț bilet de intrare la pulzParty (vineri): 30 lei.