► A pulzParty bulik impozáns repertoárjában a Musspell is színpadra lép, és egész biztosan magához láncolja a közönséget lírai vándorútján.

A Musspell elnevezésű kolozsvári zenekar 2019 tavaszán született Bölöni Anna (ének, gitár) és Dósa Noémi Diána (ének, mikrokorg) tehetségének találkozásából. A formáció zenei kifejezésvilágában központi helyet foglalnak el az északi motívumok. Ezeket a motívumokat melankolikus és játékos elemek keverékével fűzik össze, amelynek eredményeképpen mély üzenetet hordozó, lírai dalok születnek. Műveik gyakran a természet eredendő értékei körül forognak, így tükrözve a zenekar saját tudatállapotát és a környező világhoz való kötődését.

A Musspell zenéjének igazi védjegye a bonyolult vokálharmóniákban rejlik. Ezekben a harmóniákban a gitár és az analóg basszus szimbiózisa csaknem észrevétlenül fonódik egybe az elektronikus elemekkel, így teremtve friss és rendkívül gazdag hangzásvilágot.

Fellépnek szeptember 15-én., pénteken 23:00 órától a Szimpla Sepsiszentgyörgy Színpadán.

► Filus Norbert, azaz BéTé (vagy másik nevén Suhov) magyar dj, producer, aki egy elfeledett korszak zenei emlékei közé kalauzol el bennünket a pulzParty eseménysorozat keretében. Zenei építész, régi hangzásokat éleszt fel könnyen felismerhető módon, új ízeket kever ki, és egy csipetnyi nosztalgiát is belecsempész zenéjébe.

Az általa játszott zenei palettán egymást kiegészíti a funk, a nu disco, a folk, a pszichedelikus, a nu jazz, a törzsi zene és a global bass, a keleti, az afrobeat és a folk dub. BéTé sokoldalú zenész, aki különböző népek pszichedelikus zenei világába kalauzol, vagy utazásra hív a trip, hip-hop, trip hop, magyar ritmusok és groovy instrumentális hangzások világába.

A fiatal zenész kreatív, művészi tevékenységén túl több mint egy évtizede producerként is jelen van a zenei életben, két független magyarországi kiadó tulajdonosa is (Sun Side Records és Turan Disco). Egyedi zenei palettájával számos helyszínen, buliban és nagy fesztiválon, például az OZORA-n is megfordult már.

Szeptember 16-án., szombaton 00:30 órától lép színpadra a Szimplában. 

pulzParty belépő (péntek): 30 lej