9. pulzArt kortárs művészeti fesztivál

Amellett, hogy neves művészeket hozunk el, küldetésünk felkutatni rejtett kincseket és feltörekvő tehetségeket a világ minden tájáról, hogy bemutassuk őket új élményekre nyitott közönségünknek. Néhány napra kis ablakokat nyitunk azokra a kulturális trendekre, melyek a közelmúltban nyomot hagytak a művészeti ágazatokban. Szeretjük összekapcsolni közösségünket friss, gondolatébresztő, inspiráló, kísérletező, határfeszegető vagy zsigerig ható élményekkel. Körbejárjuk a kortárs művészetek variációit előadásokon, műhelymunkákon, installációkon, koncerteken, kiállításokon, találkozásokon keresztül.

pulzArt mikro

Egyén és (mikro)közösség. Hogyan alkot(hat)nak az egyszemélyes világok közösséget? együtt, egymás mellett? beépülve, együtt lüktetve, ellenpontként, tükröt tartva? interakcióban?
Ilyen és hasonló kérdésekre keresi idén a pulzArt a művészet nyelvén megfogalmazható lehetséges válaszokat. A fesztivál idei kiadásának középpontjában a közösségi életre, létre adott egyén(i) válaszok, a közösséget alkotó / formáló személyes művészet által kifejezhető reflexiók állnak.