Organizatorii festivalului pulzArt (13-16 septembrie, Sfântu Gheorghe) așteaptă înscrierea tinerilor entuziaști, activi și iubitori de cultură, care ar dori să-și încerce abilitățile de organizare și s-ar implica în organizarea evenimentelor de artă contemporană. Voluntarii se vor putea implica în munca prestată în domeniul comunicației și social media, dar va fi nevoie și de monitorizarea instalațiilor de artă, de pregătirea locațiilor diferitelor evenimente, cât și de îndrumări oferite artiștilor/prezentatorilor sau publicului.

Voluntarii nu numai că vor avea acces gratuit la programele festivalului, dar vor dobândi o experiență profesională valoroasă, pe care o vor putea utiliza ulterior în orice domeniu.

Formularul de înscriere: aici.

Festivalul de arte contemporane pulzArt, cu cele cinci ediții anterioare, a dorit să prezinte acele forme, stiluri și inițiative artistice, care propun un nou mod de gândire, prin introducerea unor proeminenţi reprezentanți ai artelor contemporane. La fiecare ediţie, programul festivalului s-a concentrat în jurul unei teme bine definite, anul trecut fiind axat pe dorința ca proiectul să devină un spațiu-forum al creaţiei și al experienței comunitare, un loc în care îndrăznim să participăm în mod activ și deschis. După anul implicării comunitare, pulzArt 6 face un pas mai departe în efortul de a experimenta percepția artei contemporane și oferă și mai multe oportunități de participare directă. Elementul cheie este atelierul, experienţa individuală dobândită în comunitate, unde oricine poate găsi inspirație, indiferent de vârstă și profesie, sub îndrumarea unui artist cu experienţă în domeniu.

https://www.facebook.com/events/393493354509517