Atenție, copii! Descoperiți și experimentați alături de noi elementele fascinante ale procesului creativ. Dați frâu liber imaginației și creației fără limite într-un mediu sigur și incluziv! Vă recomandăm să aduceți cu voi haine pe care nu vă deranjează să le pătați cu un pic de vopsea.

Mâzgăliturile și, mai târziu, desenul, sunt prezente în viața unui copil încă de la cea mai fragedă vârstă. Grupul Fecsegő Ecsetek (Pensule vorbărețe) se bazează pe abilitățile creative și de creație care sunt prezente în fiecare dintre noi. Pictura poate fi pur și simplu o sursă de bucurie, dar poate fi și un excelent instrument terapeutic. Copiii pot deveni mai apropiați de artele vizuale și le pot folosi ca pe un instrument pentru a-și procesa și experimenta emoțiile.

WATCHTHIS.WORKS, Zöld Levente și grupul Fecsegő Ecsetek (Pensule vorbărețe), Zöld Blanka îi vor lua de mână pe cei mici și îi vor ghida prin lumea artei, cu ajutorul unor ateliere interactive și de dezvoltare. Arta stradală și terapia prin artă se vor întrepătrunde pentru câteva ore de-a lungul acestor activități. Copiii mici pot deveni parte a procesului creativ, inclusiv a lucrărilor de artă, care vor fi realizate până la sfârșitul sesiunii. 

Ateliere:

Vineri, 15 septembrie ► 16:00 -19:00. Loc de desfășurare: Centrul de Artă din Transilvania EMŰK, parter
Pictură experimentală interactivă pe pânză gigantică: Desenează-l pe Sfântul Gheorghe cu balaurul
► Pietre vorbărețe: pictură pe piatră și împletire de povești

Sâmbătă, 16 septembrie ► 14:00 -17:00. Loc de desfășurare: Centrul de Artă din Transilvania EMŰK, parter
Alb-Negru
Pensule naturale: pictură cu materiale naturale.

Participarea la aceste sesiuni este gratuită.