Jegyvásárlás

Filus Norbert, azaz BéTé (vagy másik nevén Suhov) magyar dj, producer, aki egy elfeledett korszak zenei emlékei közé kalauzol el bennünket a pulzParty eseménysorozat keretében. Zenei építész, régi hangzásokat éleszt fel könnyen felismerhető módon, új ízeket kever ki, és egy csipetnyi nosztalgiát is belecsempész zenéjébe.

Az általa játszott zenei palettán egymást kiegészíti a funk, a nu disco, a folk, a pszichedelikus, a nu jazz, a törzsi zene és a global bass, a keleti, az afrobeat és a folk dub. BéTé sokoldalú zenész, aki különböző népek pszichedelikus zenei világába kalauzol, vagy utazásra hív a trip, hip-hop, trip hop, magyar ritmusok és groovy instrumentális hangzások világába.

A fiatal zenész kreatív, művészi tevékenységén túl több mint egy évtizede producerként is jelen van a zenei életben, két független magyarországi kiadó tulajdonosa is (Sun Side Records és Turan Disco). Egyedi zenei palettájával számos helyszínen, buliban és nagy fesztiválon, például az OZORA-n is megfordult már.

Időpont: szeptember 16., szombat, 00:30
Helyszín: Szimpla Sepsiszentgyörgy

Jegyár: 30 lej. Jegyek hamarosan.