Scrii doar pentru sertarul tău? Vrei să te perfecționezi? Vrei să încerci ceva nou? Atunci atelierul de scriere creativă este pentru tine.

Horváth Benji este scriitor, traducător, slammer și compozitor, poet distins cu premiul „Csiki László”. Este vocalist în trupele Beatwándor și Cancer Culture Collective. Autor a cinci volume de poezie. Scrie de peste 20 de ani, a susținut spectacole în mai multe țări, de la Bruxelles la Cairo, iar în ultimii 10 ani s-a implicat activ în managementul talentelor, ajutând și urmărind dezvoltarea carierei mai multor poeți și slammeri.

Atelierul îți va oferi sfaturi despre cum să găsești, să limpezești și să eliberezi gândurile care se învârt în mintea ta, cum să le transformi în text, dar și despre ce face ca un poem, slam sau proză să fie reușit, cum să redai un text mai eficient și ce este în neregulă cu clișeele. Iar dacă ai niște scrieri asupra cărora ai vrea să primești o părere profesionistă, adu-le cu tine.

Atelierul durează de patru ori câte 3 ore: patru sesiuni în patru zile. Nu este obligatoriu, dar este recomandat să vii la fiecare dintre ele.

► Activitățile sunt în limba maghiară.
► Participanții la atelier trebuie să aibă cel puțin 15 ani.
► Participarea la atelier costă 50 de lei de persoană pentru 2 sesiuni și 100 de lei pentru 4 sesiuni.
► Datele atelierului: 
Joi, 14 septembrie, vineri, 15 septembrie ► 16:00 – 19:00
Sâmbătă, 16 septembrie, duminică, 17 septembrie ► 12:00 – 15:00
► Locație: Szimpla (Sfântu Gheorghe)
► Număr maxim de participanți: 10.
► Te poți înscrie completând următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmeIk0m1nLIGAsOfl8q-blluLgoXPEhkueCvO9DOJx6spGng/viewform
► Data limită pentru înscrieri: joi, 10 septembrie.