Ploaia rece de septembrie care s-a revărsat generos asupra orașului Sfântu Gheorghe cu doar puțin timp înainte de a începe concertul RHI în Piața Centrală a fost, în cele din urmă, învinsă de acordurile line și, în același timp, antrenante ale artistei londoneze Rhiannon Bouvier, pe care cei care s-au încăpățânat să o asculte în ciuda vremii au putut-o vedea în Ceainăria Tein.

Pentru că genul muzical al artistei de origine canadiană impunea un spațiu mai larg, de îndată ce ploaia a încetat aceasta a urcat pe scena de afară unde a continuat concertul început inițial la adăpost de nedoriții stropi. Astfel, în plină seară, centrul orașului a fost ”inundat” de o atmosferă aparte, pe care numai o muzică ce combină delicatețea unei voci feminine cu o orchestrație tip electro o poate realiza.

Cu un timbru vocal cald și relaxant, RHI face din vocea ei un ecou ce se suprapune pe o linie melodică mereu în schimbare în care se combină și se succed armonios sunete din ritmuri gotice, electro sau hip-hop, experimentând la nesfârșit o diversitate de combinații ca într-o mare de sunete desprinse dintr-o lume feerică, plină de fantezie și savoare. Iar ce rezultă îți pătrunde adânc în suflet și te îndeamnă să vrei din ce în ce mai mult și să crezi că poți asculta această muzică fără oprire, căci ceva din ea te face să te simți cuprins e o inexplicabilă stare de bine.

Mirela Cara