Obiecte de artă contemporană ale artiștilor locali vor fi scoase la vânzare, la prețuri accesibile în cadrul târgului organizat la Art Gallery.

Dorim să facem cunoscută locul de unde se pot cumpăra oricând obiecte de artă ale artiștilor locali. În cadrul târgului 20 de artiști invitați își vor oferi lucrări spre vânzare, doritorii având posibilitatea de a alege din aproximativ 60 de lucrări expuse. Târgul va fi ocazia perfectă pentru achiziționarea primului obiect de artă, sau de a vedea în ansamblu paleta artistică contemporană locală, de a cunoaște artiștii, sau pur și simplu de a face o primă impresie despre bogăția genurilor și stilurilor artistice reprezentate de comunitatea artiștilor din Sfântu Gheorghe.

Lucrările alese vor fi din categoria: abstract, realistic, colorat și melancolic, genul de nimeni-nu-înțelege, alb-negru, geometric, minimalist, ori grotesc sau nihilist, merge-cu-mobila, cadou perfect sau investiție perfectă, emergent sau tradițional. Cu alte cuvinte, orice ai căuta, la noi vei găsi cu stil!

Vom fi acolo, și vă vom ajuta cu sfaturi și repere, să nu vă rătăciți prin acest uriaș „zgomot vizual”.

Deschidere: joi, 14 septembrie, 17:30

Târgul va fi deschis de către dr. Kányádi Irene istoric de artă

Curatori: artiștii plastici Baász Orsolya, Daczó Enikő și Szabó Lehel
Artiști: Albert Levente, Baász Orsolya, Baász Pálma, Daczó Enikő, Deák Barna, Deák M. Ria, Éltes Barna, Kozma Szidónia, Miklóssy Mária, Nagy Szabolcs, Nicu Barb, Péter Alpár, Sárosi Mátyás, Simó Enikő, Sipos Gaudi Tünde, Szabó Botond, Szabó Lehel, Ütő Gusztáv, Vajna László, Vargha Mihály, Voicui Attila.

Instalație by Daczó Enikő

Ca parte componentă a târgului de obiecte de artă va fi amenajată și o instalație, menită să reflecteze asupra unor teme actuale ale artei sau al societății. O rețea de arcade, care va invita participanții pulzArt la tranziție.

Pornind de la vitrina Art Gallery, o rețea de tuburi argintii (tub flexibil pentru hotă) cu diferite mărimi vor lega spațiul expozițional de piață, ca un punct de legătură între ce se află înăuntru, și ce afară, simbolizând legătura și interacțiunea dintre artist și public, lăsând loc la interpretări și curiozități personale.

Legat de instalație va avea loc și un workshop: desene de portret cu tehnici simple pe baloane galbene gigante. Interacționare între public și obiectele de artă.

Locație: Art Gallery (P-ța Libertății nr. 2)
Orar: zilnic între ora 11:00 și 18:00
Intrarea este liberă.

BAZ / ART workshop –  desen de portrete pe baloane uriașe / spațiul din fața Art Gallery
► 16 septembrie ► 11:00