Cumpără Bilete

Pregătiți-vă, Danaga va electriza atmosfera pulzParty printr-o cavalcadă a sunetelor electronice și vibrante!

Danaga (Daniel Aga) și-a început cariera muzicală în 1998 ca solist și chitarist al unei formații rock. După zece ani, și-a vândut motocicleta pentru a-și cumpăra primul computer.  Acesta a fost punctul de cotitură, când s-a decis în favoarea muzicii electronice, la care a contribuit cu o nouă culoare, inconfundabilul stil Danaga.

Compozițiile lui fuzionează muzica electronică a anilor ’60 și ’70, cu jazz, hip-hop, funk și house, și sunt presărate cu melodii inspirate din folclorul est-european. Creațiile sale originale i-au adus colaborări cu artiști de renume precum Florin Tarlea, Mihai Pop sau Mircea Florian.

S-a remarcat prin talentul său pe diferite platforme muzicale, figurând cu compoziții proprii pe albumul Culese din Cartier  al cunoscutei formații Subcarpați, și pe compilația Buzz RO! lansat în 2011 de Local Records.

Albumul de debut al lui Danaga intitulat Am n-aripi este o culegere de povestiri muzicale despre oamenii înstrăinați ale zilelor noastre, care încearcă să-și regăsească sinele pierdut.  

Data: duminică, 17 septembrie, 00:00
Loc: Szimpla Sântu Gheorghe
Bilet: 30 lei. Bilete în curând.