Jegyvásárlás

Készüljetek, Danaga az elektronikus hangokban megelevenedő történetek vibráló kavalkádján keresztül fogja felrázni a pulzParty hangulatot!

Danaga (Daniel Aga) 1998-ban kezdte zenei karrierjét egy rockzenekar énekeseként és gitárosaként. Nem kellett azonban sok idő, hogy a zene iránti szenvedélye kiteljesedjék és némiképp irányt is váltson.

Egy évtized múltán a zenész merész lépésre szánta el magát: eladta motorkerékpárját, hogy megszerezze legelső számítógépét. Ez a pillanat jelentette az átmenetet az elektronika világába, ahol Danaga egyedi hangzása kezdett formát ölteni.

Zenéje a különböző műfajok hipnotikus fúziója, amely a 60-as és 70-es évek elektronikus zenéjéből, a jazzből, a hip-hopból, a funkból, a house-ból és a kelet-európai folklór gazdag dallamvilágából merít ihletet. Danaga hangzásbeli alkímiája olyan neves művészekkel való együttműködéshez vezetett, mint Florin Tarlea, Mihai Pop és Mircea Florian.

Tehetségét különböző platformokon csillogtatta meg, saját művei szerepeltek a neves román Subcarpați zenekar által szerkesztett Culese din Cartier (Gyűjtések a lakónegyedből) című válogatáson, valamint a Buzz RO! 2011-ben a Local Records gondozásában.

Danaga debütáló albuma, az Am n-aripi (Nincsenek szárnyaim) olyan megrendítő történetek gyűjteménye, amelyek a kortárs, elidegenedett ember élményeire épülnek, aki próbál rálelni igazi énjére.

Dátum: szeptember 17., vasárnap 00:00
Helyszín: Szimpla Sepsiszentgyörgy
Jegyár: 30 lej. Jegyek hamarosan!