Cumpără Bilete

Hang Massive este o un grup inovator ce vine din lumea tot mai diversificată a interpreților acestui instrument numit ”hang drum”, un instrument provenit din Elveția începând cu anul 2000. Până în acest moment a fost fabricat doar un mic număr de exemplare.

Danny Cudd și Markus Offbeat cântă împreună din 2010 și împreună au străbătut deja lumea în lung și-n lat. Primul video lansat în 2011 intitulat Once Again s-a răspândit rapid pe internet și a fost vizualizat de peste 60 de milioane de utilizatori. Succesul lor a introdus acest minunat instrument milioanelor de oameni și a pus bazele unui grup de fani numeros și dedicat acestui nou proiect muzical.

Duoul tocmai și-a lansat primul material discografic intitulat Distant Light, un album ce prezintă instrumentul înregistrat în format hyper HD, combinat cu voce, bas, tobe, instrumente cu arcuș și sound design inovator. Hang Massive și-a asigurat titlul de cel mai bun duo de Hang, captivându-și publicul cu spectacolele lor unice și distractive și promite să livreze cât mai multe lucrări originale și în viitor.

18 Septembrie, 20:00, Teatrul Tamási Áron – Sala Mare

Facebook: https://www.facebook.com/HangMassive

Website: https://hangmusic.com

Artiști Similari

16 septembrie 2018

pulzArt Session

Bob și Bobék Orchestra

Tóth Viktor & Bird Food Market