Jegyvásárlás

A Hang Massive egy úttörő kezdeményezés a folyamatosan bővülő Hang zenészek világában. A Hang egy nagyon ritka kézműves hangszer, amit 2000 óta gyártanak Svájcban, kis mennyiségben.

Danny Cudd és Markus Offbeat 2010 óta játszanak együtt és azóta bejárták a világot. Amikor 2011-ben megjelent „Once Again” nevű szerzeményük, a videó vírusként terjedt az interneten és mára több mint 60 millió alkalommal nézték meg. Ez a siker több millió emberrel ismertette meg ezt a csodálatos, új hangszert és biztosított egy globális rajongótábort, akik izgatottan várták, hogy újabb és újabb szerzeményeket lássanak és halljanak ettől a különleges zenei párostól.

2016-ban jelent meg a duó első stúdió albuma „Distant Light” címmel, amely a Hang különleges hangját hiper HD minőségben rögzíti, énekkel, vonós hangszerekkel, dobokkal és elektronikus hangzásokkal fűszerezve. Bátran állíthatjuk, hogy a Hang Massive a világ legelismertebb Hang duójává nőtte ki magát, meghódítva közönségüket a világ különböző pontjain egyedi és szórakoztató koncertjeikkel… és a történetnek még nincs vége!

Szeptember 18., 20:00, Tamási Áron Színház – Nagyterem

Facebook: https://www.facebook.com/HangMassive

Website: https://hangmusic.com

Hasonló Fellépők

2018. szeptember 16.

pulzArt Session

2016. szeptember 16.

Bob és Bobék Orchestra

2016. szeptember 17.

Tóth Viktor & Bird Food Market