Proiectul Patrula de timp a lui Sugár János, bazat pe participare publică a fost unul dintre cele mai interesante programe ale ediției trecute pulzArt. Înregistrările audio făcute în timpul proiectului au fost transpuse în text, și au apărut în volumul cu același titlu. Volumul Patrula de timp va fi prezentat în cadrul unei discuții purtate de către artistul vizual Bartha József, artistul grafician Kusztos Attila și Kispál Ágnes-Evelin, fondator al Spațiului Expozițional de Artă Contemporană MAGMA, sâmbătă, 16 septembrie de la ora 17:00 în foaierul Teatrului „Tamási Áron”.

La ce se gândesc, oare, trecătorii? Ce fel de gânduri îi preocupă pe oamenii de rând, și pot să vorbească despre acestea timp de zece minute, fără întrerupere? În proiectul inedit al lui Sugár János au participat oameni a căror voce o auzim foarte rar.

În cadrul evenimentului de anul trecut, Patrula de timp a înregistrat în cinci locații diferite din oraș un număr de 59 de povești ale unor oameni de rând. Pe parcursul celor cinci zile s-au înregistrat 600 de minute, participanții vorbind neîntrerupt timp de 10 minute. Transpuse în text, câteva dintre cele povestite au fost publicate în ziarul Patrula de timp, care va fi disponibil la Spațiului Expozițional de Artă Contemporană MAGMA.

Volumul care urmează să fie prezentat în cadrul pulzArt conține aceste povești personale, înregistrările fiind verbatim transcrise în text. 

Data: sâmbătă, 16 septembrie, 17:00
Locația: foaierul Teatrului „Tamási Áron”