Lehet még jegyet váltani a harmadik pulzArtra. A teljes árú jegyek mellett, bizonyos előadások esetében, a  tavalyi évhez hasonlóan, idén is a diákok, egyetemi hallgatók, valamint nyugdíjasok féláron válthatnak belépőt. A jegyárak 10 és 30 lej között mozognak.

Az ötven százalékos kedvezmény három programra érvényes a diákok, egyetemi hallgatók és nyugdíjasok számára, amennyiben felmutatják a diákigazolványt vagy a nyugdíjszelvényt. A Szerb Nemzeti Színház Tomi Janežič által rendezett Ivan Iljics halála című előadásra 30 lej a teljes árú belépő, az Udvarhely Néptáncműhely A köz című táncszínházi produkció, valamint a Badora Társulat: BarátoK előadása esetében a teljes árú jegy 20 lejbe kerül.

Egységes jegyárak érvényesek a következő programpontokra: a Duna Táncműhely – Juhász Zsolt  Ami a szívedet nyomja című táncszínházi előadásra, akárcsak a Dresch-Borbély Quartet és az Arifa koncertjére. A Grencsó Kollektíva és az Argo koncertjére egységesen 10 lej a belépő, amelyet kezdés előtt a helyszínen lehet megvásárolni.

A Tein Teátroom keretében előadott Harold Pintér Étellift című darabja ingyenes, ám a nézők száma korlátozott.

Jegyeket a biletmaster.ro honlapon, valamint Sepsiszentgyörgyön a Városi Szervező Irodában lehet vásárolni. További információk a pulzart.ro címen érhetőek el.