A pulzArt kortárs művészeti fesztivál ideje alatt Bordás Attila és Gothárd Veronika táncoktatók négynapos intenzív mozgásműhelyt tartanak, amelynek során a résztvevők kortárs technikákat és kontakt improvizációt tanulnak. Kezdő és haladó (középhaladó) érdeklődők jelentkezését várják.

Bordás Attila szabadúszó koreográfus, rendező, táncművész, színész, Dj és költő. Táncos pályafutása Sepsiszentgyörgyön indult a Plugor Sándor Művészeti Líceum tánc szakán, 6 éven keresztül az Osonó alternatív színház-műhely egyik alapembere. Hivatalos tanulmányai mellett, belekóstol a kontakt tánc technikájába, a break dance világába, majd végleg megfertőződik a kortárs tánccal. Mindenben keresi a művészi igazságot, az eredetiséget és mindezt ott, ahol lehet. Ahogyan lehet, és… akivel lehet…

Gothárd Veronika sepsiszentgyörgyi születésű táncos és koreográfus. 2010-től a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Koreográfia szakának hallgatója. Tizenegy éve találkozott a kontakt improvizációval, amikor világossá vált számára, hogy ez az a stílus, amelyet mindig is keresett. Ebben a stílusban 2009 óta oktatóként is tevékenykedik. A Trans-Contact Nemzetközi Kontakt Improvizációs Fesztivál tanárjainak egyike két egymást követő évben. Idén a Kontakt Budapest – 12. Nemzetközi Improvizációs Fesztivál fogadja tanárként.

Hasonló Fellépők

Brâncuşi gyerekeknek – A csend asztala és a Végtelen oszlop újraértelmezése