Bordos Zsolt László (más néven Bordos.ArtWorks) egy Budapesten élő 3D művész. 2000-ben VJ-ként kezdett, a budapesti underground partykultúrában. Korai 3D VJ munkáival (2001-2004), a nagyméretű építészeti diavetítésekkel (2002-2005) és lenyűgöző videó- illetve 3D mapping projektjeivel (2006-tól napjainkig), a műfaj úttörőjévé vált.
2010-től más művészekkel együttműködve, a “Bordos.ArtWorks és Meghívott Művészek”, név alatt vált nemzetközileg elismertté.
2014 óta ismét egyéni művészi megnyilvánulásaira összpontosít, többek között installációkkal és díszletvetítésekkel foglalkozik különböző színházak és operák előadásai kapcsán.
A vizuális művész a világ legreprezentatívabb épületein vetítette már alkotásait, Shanghaitól Los Angelesig, beleértve a párizsi Eiffel tornyot is.

A Bordos László Zsolt – Bordos.ArtWorks által tartott három napos műhelymunka során a résztvevők a 3dsMax animációkészítésbe, a Realflow folyadékszimulációs szoftver használatába nyernek bepillantást, valamint elkészítik saját munkájukat, amelyet a fesztivál végén bemutatnak a nagyközönség számára.

A workshop nyelve magyar / angol / román és nincs korhoz kötve, de előzetes alap tudást igényel. (haladó, fél-profi)
A résztvevők saját laptopjukon fognak dolgozni, amin a következő szoftwerek kell legyenek telepítve (trial verzió elfogadott): 3ds Max, Realflow, AfterEffects.

A részvételi díj 200 RON, ami tartalmaz egy ebédet a workshop mindegyik napján.
A workshop időtartama: 13 – 15. szeptember 11:00 – 16:00 (Demo vetítés a főtéren 22:00- kor 15-én.)
Helyszín: Különböző helyszínek (pontosítás alatt)
Résztvevők maximális száma: 10

Jelentkezni a következő táblázat kitöltésével lehetséges: https://goo.gl/forms/jhdppd81M6sXjyr23
Regisztrálás után e-mailben jelentkezünk további részletekkel.
Jelentkezési határidő: szeptember 10.

 

 

Hasonló Fellépők

Bevezetés a Blind Summit Bábszínházba

Fesztivál Építészet

2018. szeptember 13.

Daniel Spoerri: Megemészteni a múltat ‒ Eat Art és objektművészet