Bordos László Zsolt – nume de artist Bordos.ArtWorks este un artist 3D care trăiește la Budapesta, Ungaria. Bordos László Zsolt se ocupă de proiecții video încă din anul 2000, începându-şi cariera de VJ în cultura underground din Budapesta. Datorită proiecţiilor sale, a animaţiilor în 3D la început de carieră (2000–2004), a proiecţiilor inovatoare (2005–2006), precum şi datorită lucrărilor sale în 3D mapping, Bordos László Zsolt este considerat a fi unul dintre pionierii generației sale.

Începând de anul 2010, sub numele de Bordos.ArtWorks și Colaboratorii Săi, Bordos a lucrat cu mai mulţi prieteni-artişti. Într-un scurt timp Bordos.ArtWorks şi Colaboratorii Săi au devenit reprezentanţi reputaţi ai scenei internaţionale de mapping.
Din 2014, Bordos se concentrează asupra proiectelor solo, proiecţii arhitecturale, proiecţii de obiecte de scară mică (object mapping), expoziţii de artă, precum şi asupra proiecţiilor de decoruri de teatru şi operă.
Artistul vizual a proiectat operele sale de artă asupra celor mai impozante clădiri din lume de la Shanghai până la Los Angeles, incluzând și Turnul Eiffel.

În cadrul workshop-ului de trei zile ”Projection Mapping Workshop”, susținut de Bordos László Zsolt – Bordos.ArtWorks, participanții vor obține o introspectivă în crearea de animații 3dsMax, în utilizarea software-ului de simulare a fluidelor – Realflow, și își vor realiza propria creație, pe care, la sfârșitul festivalului, o vor prezenta publicului larg.

Limba atelierului va fi engleză / română / maghiară și workshop-ul este dedicat celor interesanți în lumea mappingului, dar sunt necesare cunoștințe preliminare (semi-pros). Participanții sunt rugați să-și aducă laptopurile pe care sunt instalate următoarele softuri (versiunea trial e OK): 3ds Max, Realflow, AfterEffects.

Taxa de participare este 200 RON care include o masă caldă în fiecare zi.
Perioada atelierului: 13 – 15 septembrie, orele 11.00 – 16.00. Proiecția demo se va întâmpla în Piața Libertății pe 15 septembrie, de la ora 22.00.
Locația atelierului: diverse locații.
Nr. max. de participanți: 10 persoane.

Pentru a înregistra la workshop, te rugăm, să completezi acest formular https://goo.gl/forms/jhdppd81M6sXjyr23 și noi vom reveni cu mai multe detalii.
Termenul de înregistrare: 10 septembrie.

Artiști Similari

Workshop și instalație interactivă de origami: Păsările Revoluției

Introducere în Blind Summit Puppetry

Construcție de Festival