Kupás Anna audió-vizuális installációja arra irányuló kísérlet, hogy a kinti és benti tereket, illetve a létező és kreált tereket összemosva milyen új hangulatot, gondolatot találhatunk.

Mi történik, ha a színházi teret kinti térbe helyezzük, hogyan tud az interaktív lenni, hogyan és mire lehet használni? Hogyan közelítenek hozzá és használják azok, akik eddig csak látványként tapasztalták? A tapasztalást és az interakciót auditív lehetőséggel is erősítik e kísérlet során. Színházi díszlettel, eszközökkel, a kinti tér adottságaival, technikai elemekkel dolgoznak, ebből egy sajátos esztétikával rendelkező látványt, hangulatot és gondolati tapasztalást szeretnének létrehozni.

Kísérletük része és legfőbb kérdése, hogy a díszlet elemek eredeti elgondolásától elrugaszkodva, új koncepcióval és technikai eszközökkel, ugyanakkor a közösség részvételével, lehetséges-e egy új fajta közösségi élményt, alkotást létrehozni, megteremtődhet-e ezzel a kísérleti installációval az audió-vizuális élmények színtere?

Hasonló Fellépők

2017. szeptember 3.

Quidbop

2017. szeptember 1.

küb_beat

2017. szeptember 3.

Grid