Rgdn az elektronikus zenével való utazását party szervezőként kezdte, ahol helyi tehetségeket promovált. 2005-ben egy ilyen bulin kellett elkezdjen akarva-akaratlanul összekeverni két breakbeat darabot, amikor a meghívottja, DJ Fleet, úgy döntött olyan helyzet elé állítja, hogy mixelnie kelljen a nagyérdemű előtt, előszőr. Rigodon ezt sikeresen meg is tette. Ezt követően, Fleet két lemezjátszóval és egy kb. 20, főként breakbeat lemezekből álló kollekcióval ajándékozta meg, Rigodon pedig, azóta sem állt meg a mixeléssel.
2008-ban csatlakozott a Playground Crew csapatához, ahol Mozerrel és Ruffieval együtt az underground hangvilág harmóniáival kisérleteztek. A fellépései mellett rendszeresen játszott a nubreaks.com-on is, és 2010-ben megallapította a saját online rádióját, az aurora fm-et, amely főként erdélyi dj-k és producerek zenéit sugározta.
A szettjeiben, Rigodon több zenei stílust is ötvöz, de mai napig a breakbeat számára az otthon.
A szettjeit egy színes, jellegzetes áramlású időutazásként lehet a legjobban leírni, ahol a zene iránti szeretet kerül kifejezésre, ami összehozza az embereket.

Szeptember 15., 03:00  ► Tein Teaház 

Hasonló Fellépők

2018. szeptember 14.

Fekecs Ákos Projekt (HU)

2018. szeptember 13.

Pion & The Unicorns (HU)

Pumi