Jegyvásárlás

Sokszínű, dub-ban gyökerező, improvizációkkal tűzdelt, meditatív zenei világ tárul fel SunMa koncertjén, szeptember 17-én, a 9. pulzArt zárónapján. Az erdélyi születésű Koroknay András ezt a színes spektrumot élőben, trió felállással – Klausz Ádám dobossal és Kálmán András billentyűssel kiegészülve – és önálló live set formájában viszi színpadra, az alkalomra szabottan. Garantáltan egyedülálló koncertélményben lesz tehát részed, ha velünk tartasz!

Koroknay András jelenleg Magyarország egyik leginnovatívabb zenei producere. Basszusgitárosként számos zenekarból lehet ismerős (Àbáse, Manaky,Papaver, Európa Kiadó), egy ideje azonban szólóprojektje, a SunMa szerepel fókuszában.

A magát nomád hangművészként jellemző zenész jelenleg Budapest, Berlin és India között osztja meg idejét, a 2020 óta gyarapodó kiadványok pedig egy Dub-ban gyökerező, azt rengetegféle más stílussal, megszólalással keresztező meditatív zenei világot építenek.

A 2022-es berlini debütálása (Badehaus) óta olyan kiemelkedő koncert-helyszíneken lépett fel, mint a Magyar Zene Háza, az A38 Hajó, vagy legutóbb a Budapest Showcase Hub.

Jelenleg a folyamatos új megjelenések mellett, mint a “Fourth Moment” mixtape, az eddigi legkomplexebb anyagán dolgozik, amit Berlin egyik vezető stúdiójában, a Brewery-ben rögzített.

Időpont: 2023. szeptember 17., vasárnap, 20:00 óra

Helyszín: Tamási Áron Színház, Kamaraterem
Jegyárak: 30 és 15 lej