Három napos szakmai műhelymunkára várjuk azok jelentkezését:

    • akiknek nem ismeretlen a mapping fogalma és kivitelezése,
    • próbálkoztak már animáció készítéssel és
    • tudják, hogy mit takarnak az 3dsmax, Realflow vagy AfterEffects elnevezések.

A workshopra Európa egyik leg(el)ismertebb épületvetítőjének, Bordos László Zsolt – Bordos.ArtWork vezetésével kerül sor szeptember 13-15 között, a 6. pulzArt kortárst összművészeti fesztivál keretében.

A vizuális művész a világ legreprezentatívabb épületein vetítette már alkotásait, Shanghaitól Los Angelesig, beleértve a párizsi Eiffel tornyot is. A Bordos.ArtWorks és Alkotótársai a video mapping szcéna nemzetközileg elismert jeles képviselői. Az utóbbi időszakban Bordos főként architekturális vetítésekre, kisebb méretű tárgyvetítésekre (object mapping), képzőművészeti kiállításokra, valamint színházi és opera díszlet-vetítésekre koncentrál.

A négy napos műhelymunka során a résztvevők a 3dsMax animációkészítésbe, a Realflow folyadékszimulációs szoftver használatába nyernek bepillantást, valamint elkészítik saját munkájukat, amelyet szeptember 15-én bemutatnak a nagyközönség számára.

► A műhelyre előzetes jelentkezés szükséges, a jelentkezési űrlap kitöltésével.

► A részvételi díj értéke 200 lej, ami magában foglalja a napi ebédet, a kávészüneteket, a használt technikát, valamint az iamyank Live Ensemble koncertjére való belépést.

►A regisztráció a részvételi díj kifizetése után válik véglegessé.

► A helyek száma korlátozott. Legtöbb 10 személy vehet részt a workshopon, így a véglegesített regisztráció időrendi sorrendjében fogadják a résztvevőket a szervezők.

► Jelentkezési határidő szeptember 10, a részvételi díj kifizetésének határideje szeptember 10.

►A műhelyvezető arra kéri a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal laptopot, amin rajta vannak az említett programok (trial verzió is megfelel, 3ds Max, Realflow, AfterEffects).

>> Facebook event <<

Bordos László Zsolt

http://www.bordos.eu/