La Sfântu Gheorghe, în perioada 5–8 septembrie, în timpul Festivalului de Arte Contemporane pulzArt, instructorii de dans Bordás Attila şi Gothárd Veronika vor ţine patru zile de atelier de mişcare intensiv. Atelierul constă în două module a câte două ore şi jumătate ţinute în paralel, zilnic: tehnici moderne şi improvizaţie de contact.

La atelier sunt aşteptaţi toţi cei care sunt interesaţi de dans, de la nivel începător, până la nivel avansat. Pentru înscriere este necesară completarea formularului ataşat.

Taxă de participare >>> 120 lei.
Taxă de participare cu prânz inclus >>> 180 lei.
Cazare la preţ avantajos în camere de cămin >>> 25 lei/persoană/noapte
Termen limită de înscriere şi plată >>> 30 august (vineri).
Numărul locurilor este limitat.
Persoanele înscrise la curs pot cumpăra bilete cu preţ redus la spectacolul „InTimE” al Companiei de Dans Contemporan Pál Frenák

Taxa de participare poate fi achitată cu numerar la Biroul de Imagine al Primăriei (str. 1 Decembrie 1918, nr 6), sau prin virament în următorul cont bancar:
Asociaţia Tinerilor din Sfântu Gheorghe
CUI: 30812662
Cont bancar: RO53 RNCB 0124 1297 9243 0001
Banca: BCR, sucursala Sfântu Gheorghe

Formular de înscriere şi copia xerox a dovezii achitării taxei de participare (în cazul viramentului bancar) se vor aduce personal la Biroul de Imagine al Primăriei sau se vor trimite prin poştă, fax (+40 267 312 000) sau e-mail kultura@sepsi.ro.
Contravaloarea cazării se poate achita şi la faţa locului.