Având o experiență de 10 ani, Grid se consideră dj din anul 2007. Originar din Sfântu Gheorghe, a beneficiat de educație muzicală de mic copil și după spusele sale va fi un om al muzicii toată viața într-o formă sau alta.
Primele apariții în spatele pupitrului le-a avut în orașul său natal la evenimentele organizate de asociația Tone Troopers, al cărei membru activ este și în prezent. Au urmat apoi invitațiile în diferitele colțuri ale țării, în orașe cu tradiție în muzică electronică și la festivalurile deja cunoscute ca Peninsula sau Electric Castle unde a împărțit pupitrul cu nume consacrate ca Pendulum, Netsky sau Sub Focus.
Stilul lui definitoriu este muzica drum and bass, în toate formele sale de la jungle la neurofunk. Pe lângă drum and bass își mai găsesc locul în seturile sale piese din genuri diverse, de la garage și trap până la breakbeat sau house.
Piesele alese și prezentate cu precizie, în ritm alert de pe 3 sau 4 playere asigură un flux continuu de energie și l-au consacrat în rândul publicului iubitor de bas din România.

Septembrie 16., 02:00 ► Ceainăria Tein 

Artiști Similari

13 septembrie 2018

Pion & The Unicorns (HU)

Pumi

Beast