Közel tíz éves múlttal rendelkező Grid 2007 óta mondhatja magáról azt, hogy lemezlovas. Sepsiszentgyörgyi származású, már egész kis korától fogva zenei oktatásban részesült s véleménye szerint élete végéig, valamilyen formában zenei ember.
Első fellépéseinek szülővárosa adott otthont, amikor megalakult a Tone Troopers audio-vizuális szervezet, melynek alapító- és jelenleg is aktív tagja. Aztán következtek az ország különböző sarkaiba a meghívások és a mindenki által ismert fesztiválokra, mint a Félsziget vagy az Electric Castle, ahol olyan nemzetközi előadókkal lépett egy pult mögé, mint Pendulum, Netsky vagy Sub Focus.
Ízlését főként a drum and bass határozza meg, annak mindenféle formájában. Emellett szívesen becsempész szetjeibe bármit, stílustól függetlenül, ami megtetszik neki és a bulinak is kedvez, legyen az garage, trap, egy öreg breaks vagy egy klasszikus underground sláger. Az általa gondosan megválogatott számok ötletes társítása, valamint gyors és precíz tálalása, egyszerre három vagy akár négy lejátszóról, folyamatos energiaáramlatot biztosít a szórakozók számára.

Szeptember 16., 02:00 ► Tein Teaház 

Hasonló Fellépők

2018. szeptember 14.

Fekecs Ákos Projekt (HU)

2018. szeptember 13.

Pion & The Unicorns (HU)

Pumi