Uită tot ce credeai că știi despre beatbox! Reeps One este o forță vocală. Dacă încă nu ești familiar cu această sound system din carne și oase, el este primul om, care a redat vocal muzica underground saturată cu bași într-un mod, ce i-a lăsat pe producători și oamenii de știință uimiți și dansând în același timp.

Reeps este un instrument acustic, un om ce vorbește muzică și care poate face față celui mai energetic dj din lume. La sfârșitul lui 2010 dădea spectacole alături de Foreign Beggars, tocmai terminase un turneu cu Prodigy și își adjudeca al doilea titlu de cel mai bun beatboxer la campionatul de beatbox din Marea Britanie. Totul fără a folosi măcar un loop station.

A lucrat alături de DJ QBert, Skism, Zomboy, Wilkinson, TC, The Skints, Beardyman, Shlomo, și a apărut pe scenele celor mai mari festivaluri, drintre care numim Outlook sau Glastonbury. Showurile sale conțin un repertoriu eclectic ce include o varietate de genuri de la deep house și hip hop la jungle și jazz, menite să ne ducă într-o călătorie senzorială unică.

Recent, Reeps a început să combine pasiunea pentru artele vizuale cu muzica pentru a produce un spectacol audiovizual organic, prin care crează și manipulează cu vocea sa materiale video.
Îl puteți vedea sâmbătă seara în clădirea Ex-Charta dar și duminică, desenând în cadrul demonstrației de artă urbană.

Website: http://www.reepsone.co.uk/
Soundcloud: http://soundcloud.com/reeps-one