Cumpără Bilete

Compania de teatru Strangeface, aclamată și premiată la nivel internațional, se angajează să ofere o experiență teatrală intimă și unică pentru publicul său. Într-un spațiu intim, cu ajutorul unor căști, 10 spectatori vor putea urmări piesa lor non-verbală de marionete „Spaced”. Preferat atât de adulți, cât și de copii, spectacolul este imaginativ și inovator în abordarea teatrului de păpuși, cu un simț al umorului ușor, pus în valoare de stilul vesel de joc al actorilor, de lumea plină de imaginație a marionetelor și a scenografiei, precum și de efectele sonore familiare ale clasicilor desenelor animate. 

Povestea este despre un băiat pe nume Serghei, care se plictisește adesea, dar, deși nu caută necazuri, acestea par să-l găsească mereu! De data aceasta este vorba despre un om de știință nebun și o călătorie spațială accidentală. Este ca și cum ai păși în visul unui copil: aventura lui Serghei este limitată doar de imaginația lui!

Și de ce personajul principal este un băiat rus? Pe parcursul spectacolului putem descoperi, printre altele, situații care amintesc de absurditățile și momentele controversate ale epocii comuniste. Nostalgic și captivant – un adevărat silent party à la teatru de păpuși!

Data: 

► 13 octombrie, joi, ora 20:00-22:00

► 14 octombrie, vineri, ora 19:00-21:00

Durata: 20 de minute

Spectacolele încep la fiecare jumătate de oră.

Locație: Teatrul de Păpuși „Cimborák”

Preț: 22 / 11 lei 

Vârsta recomandată: peste 12 ani

http://www.strangeface.co.uk

Artiști Similari

15 octombrie 2022

Strangeface Theatre Company (UK): Beached

Miet Warlop (BE): After All Springville