Jegyvásárlás

A nemzetközileg elismert és díjazott Strangeface Theatre Company egyik legfontosabb törekvése, hogy egy intim és egyedi színházi élményt nyújtson közönségének: a Spaced című nonverbális bábjátékukat egyszerre 10 személy nézheti meg egy bensőséges térben, fején fülhallgatóval. A felnőttek és gyerekek által egyaránt kedvelt előadás ötletes és újszerű bábszínházi megoldásokra törekszik, derűs humorát fokozzák a rajzfilmekre emlékeztető hangeffektek, a színészek könnyed játékstílusa, a bábok és a díszlet fantáziadús látványvilága.

A történet főszereplője egy Szergej nevű kisfiú, aki gyakran unatkozik, de nem keresi a bajt… ám úgy tűnik, a baj mindig megtalálja őt! Most például egy őrült tudós és egy véletlen űrutazás képében. Mintha egy gyermekálomba csöppentünk volna: Szergej kalandjának csak a képzelet szabhat határokat!

És miért pont egy orosz kisfiú a főszereplő? Az előadás során többek közt olyan helyzeteken derülhetünk, melyek felidézik a kommunista korszak abszurditásait, ellentmondásos pillanatait. Nosztalgikus és lebilincselő – egy igazi silent party bábos módra!

Időpont:

►  Október 13., csütörtök, 20:00-22:00 óra

►  Október 14., péntek, 19:00-21:00 óra

Az előadás hossza körülbelül 20 perc.

Az előadások félóránként kezdődnek.

Helyszín: Bábstúdió

Jegyárak: 22/11 lej 

Ajánlott életkor: 12 éves kor felett

http://www.strangeface.co.uk

Hasonló Fellépők

2022. október 15.

Strangeface Theatre Company (UK): Beached

2022. október 15.

Miet Warlop (BE): After All Springville