Cumpără Bilete

Născuți în epoca digitală, adolescenți cu căștile pe urechi, mereu conectați la telefoanele mobile, vorbesc într-o producție teatrală „aproape thriller” despre legătura lor cu lumea digitală, despre problemele lor și grijile părinților lor, despre experiențele lor sexuale, despre sentimentele lor de vinovăție sau despre cum e să te simți exclus, dar și despre posibilele consecințe ale unor reacțiil instinctive sau ale unor gesturi necumpătate în astfel de comunități.

Scris de dramaturgul canadian Jordan Tannahill și regizat de Ferenc Sinkó, Concord Floral este prezentat de un grup de liceeni din Cluj-Napoca, selecționat ca parte a proiectului teatral internațional Digital Natives al Uniunii Teatrelor din Europa (UTE). Adaptat realităților noastre, dar totodată abordând subiecte de interes general, spectacolul ne oferă posibilitatea de a trăi sentimentul unei curiozități sincere, fără idei preconcepute față de ceilalți, indiferent de vârstă. Un spectacol fără adulţi, despre problemele adulţilor, despre adolescenţi şi cu adolescenţi, dar adresat nu doar acestora.

Jordan Tannahill
CONCORD FLORAL
Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Traducere în limba maghiară: Noémi László

Distribuție:
ESZTER ALBERT
ANDOR BALON-RUFF
KRISTÓF DIMÉNY
CSENGE RÁHEL GERÉB
DEBORAH JENEI
ÁKOS KEREKES
DÁNIEL NIȚU-MÁNYOKI
ORSOLYA RÁZMÁN
BERNADETTE RUS
ÁRON SÁROSI
MÁRK SZABÓ
ESZTER SZŐLLŐSI
BOGLÁRKA TÖRÖK
ÁGNES TURÓS
Regia: FERENC SINKÓ
Scenografia: ZSÓFIA GÁBOR
Dramaturgia: KRISZTINA SIPOS
Muzica și video: JÓZSEF ISZLAI
Regia tehnică: PÁL BÖJTHE

Spectacol prezentat în limba maghiară cu subtitrare în limba română și engleză.

Durata: 1 oră fără pauză

Data şi locaţia: 22.IX ► 11:00–12:00, 15:00–16:00 ► Studioul de dans Háromszék

Din cauza efectelor vizuale și sonore puternice vizionarea spectacolului nu este recomandată femeilor gravide, bolnavilor de epilepsie și spectatorilor cu stimulatoare cardiace!

Artiști Similari

Teatrul Tamási Áron: Stâlpii societății

Play! MOBILE – teatru comunitar

MárkusZínház (HU): Istoria aviației