Cumpără Bilete

Trei dintre cei mai deosebiți producători de muzică contemporană japoneză alcătuiesc trupa Tokyo Sound Land, trupă a cărei performanță ne schimbă întreaga percepție cu privire la tot ceea ce știam până acum despre concerte. Cei trei membri ai trupei Tokyo Sound Land – Ametsub, Daisuke Tanabe și Anchorsong – nu cântă pur și simplu pe scenă, ci își construiesc muzica pe scenă, la care asociază și un spectacol vizual fascinant, spectacol care dă frâu liber imaginației.

În cadrul celei de a 5-a ediții pulzArt, trupa apare la Sfântu Gheorghe într-o formă cu totul nouă: Ametsub și Anchorsong reprezintă Tokyo Sound Land, amândoi având producții individuale, dar spectacolul lui Anchorsong va lua amploare în colaborare cu un cvartet de coarde din Sfântu Gheorghe. Muzicienii cvartetului de coarde String Quartet sunt Bocsárdi Magor, Kónya Ütő Bence, Lőrinczi Zsolt și Daniel Ardelean.

Cei doi membri ai trupei Tokyo Sound Land și formația din Sfântu Gheorghe îi invită pe participanții la festival într-o călătorie muzicală specială. Ametsub cântă la un întreg arsenal de instrumente muzicale, inclusiv la kalimba – un instrument cu un sunet nemaipomenit, iar apoi combină live sunetele generate în cadrul spectacolului, creând un sunet complet unic și irepetabil. Și dacă toate acestea nu ar fi de ajuns, Ametsub mai adaugă și un mic” spectacol vizual, în fundal având loc o proiecție de peisaje islandeze.

Anchorsong este probabil cel mai faimos muzician japonez de muzică electronică underground din lume, muzica sa caracteristică techno, inspirată de motive africane, a făcut deja înconjurul lumii, pentru ca în luna septembrie să încânte publicul din Sfântu Gheorghe cu sunetul său unic.

Artiști Similari

3 septembrie 2017

Quidbop

1 septembrie 2017

küb_beat

3 septembrie 2017

Grid