Pattogatott dallamok

Amikor nincs kéznél az alkotó, az ember azzal éri be, amivel teheti: a következtetéseket maga vonja le. A Theatre Fleas Orchestra a Balkán ezen sarkában egyedi kísérlet arra, hogy a színház korlátait továbbvigye. A projekt lényegében olyan elemeket kombinál, amelyek önmagukban nem idegenek egymástól és a színház ernyője alatt találkoznak: zenét, mozgást és a dj bulik világában ismerős vizuális hatásokat kever, úgy, hogy a egyenletből kivonja a legfontosabb elemet, magát a színházat.

Cári Tibor UNITER díjat is kapott 2013-ban – a különdíj komoly szakmai elismerés. A projekt neve, azaz a Theatre Fleas Orchestra (Színházi Bolhák Zenekara) önmagában is szuggesztív, hiszen pezsgős, kicsit szemtelen, kicsit szokatlan, ám mégis nagyon színházi produkcióra enged következtetni. Ebben a felállásban bőven jut hely olyan dolgok számára, mint a filmzenék, színházi dallamok.

Zenekar:

Cári Tibor – zongora, Sorina Savii – vibrafon, Alin Stoianovici – harmonica, Cătălin Trocan – trombita, Sánta Csaba – bőgő, Radu Pieloiu – dob.

Hasonló Fellépők

W.H.: SHAKESPEARE’S SONNETS & SONGS