A #SEPSI óriásbetűk különös meglepetést tartogatnak a főtéren bóklászóknak. A Zöld Levente grafikus, vizuális művész nevével fémjelzett WatchThis.Works által újraértelmezett #SEPSI több egyszerű grafikánál: az Artivive app segítségével a dizájn kilép az installáció fizikai kereteiből és a virtuális térben elevenedik meg animációval és hangeffektekkel, Gáspárik Márton Pál @Vizupal digitális alkotóművész munkája nyomán. Ezt bárki kipróbálhatja a helyszínen, aki letölti telefonjára az Artivive alkalmazást, és beszkenneli az óriásbetűk utolsó elemét.

A WatchThis.Works partnerei: Németh Kincső és Szabó András alkotóművészek pénteken, október 7-én az Erzsébet park bejáratánál nekifognak annak a nagyméretű aszfaltrajznak, mely a #SEPSI dizájnjával megegyező motívumokat képezi le a földre. A REINVENT betűit fára emlékeztető alakzatban építi fel térhatású grafikával, melynek különlegessége, hogy csak bizonyos szögből látható teljes egészében.

Az utcai művészetekből inspirálódó, számos kreatív szakirányt (térrendezés, tervezőgrafika, reklám- és címerfestés) egyetlen szolgáltatáscsomaggá tömörítő WatchThis.Works célja időtálló vizuális értékek teremtése a murális és alkalmazott művészetek népszerűsítésével. Elsődleges számukra a helyiség vagy a városrész látképének esztétikus megőrzése és korszerűsítése, valamint az ízléses vizuális kultúrára való nevelés.

Hasonló Fellépők

Folks falfestés

2022. október 15.

Sugár János (HU): Időjárőr