#SEPSI are acum un design festiv, iar celor care se vor plimba prin Piața Centrală le va rezerva o surpriză specială. #SEPSI, reinventat de Zöld Levente, grafician și artist vizual de la WatchThis.Works, este mai mult decât o simplă grafică: cu ajutorul aplicației Artivive, designul părăsește cadrul fizic al instalației și prinde viață în spațiul virtual, cu animații și efecte sonore, după opera artistului digital Gáspárik Márton Pál @Vizupal. Oricine poate încerca experiența la fața locului descărcând aplicația Artivive pe telefon și scanând ultimul element al literelor gigantice. 

În seara zilei de sâmbătă, 7 octombrie, colaboratorii WatchThis.Works, Németh Kincső și Szabó András, artiști inspirați de arta stradală și care combină mai multe discipline creative într-un singur pachet de servicii, vor începe să picteze un desen pe asfalt de mari dimensiuni la intrarea în Parcul Elisabeta dinspre strada Gróf Mikó Imre, care va înfățișa aceleași motive ca designul #SEPSI. Literele cuvântului REINVENT sunt construite într-o formă de copac cu o grafică tridimensională, care are particularitatea de a fi vizibilă în întregime doar din anumite unghiuri.

Inspirat de arta stradală, WatchThis.Works, care reunește o serie de discipline creative (design spațial, design grafic, publicitate și pictarea de blazoane) într-un singur pachet de servicii, își propune să creeze o valoare vizuală atemporală prin promovarea picturilor murale și a artei aplicate. Prioritatea lor este conservarea estetică și modernizarea orizontului unui loc sau al unui cartier și educarea unei culturi vizuale de bun gust.

Artiști Similari

Pictură murală Folks

15 octombrie 2022

János Sugár (HU): Patrula de timp