pulzArt kortárs összművészeti fesztivál, szeptember 5-8., Sepsiszentgyörgy

Teniszcipősök, nyakkendősök és nemcsak, figyelem!
Ha szeretnél betekintést nyerni a fesztiválszervezésbe és szívesen lennél egy fiatal, dinamikus csapat tagja, ha szeretnél a szórakozás közben hasznosan tevékenykedni is, akkor csatlakozz a pulzArt önkéntes programjához.

A székelyföldi viszonylatban egyedülálló, első alkalommal megszervezett pulzArt kortárs összművészeti fesztivál célja, hogy egyszerre szólítsa meg mind a nyakkendős, mind a teniszcipős közönséget olyan reprezentatív, izgalmas, mai művészeti kezdeményezések bemutatásával, amelyek szabadon ötvözik a műfajokat, és inspirálóan hatnak a kultúra iránt érdeklődőkre.

A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program központi eseménye, a négy tematikus év találkozási pontja. 2013 Sepsiszentgyörgyön a Hang és szó éve, éppen ezért a zene, az irodalom kiemelt szerepet kap a fesztivál programkínálatában, de természetesen színházi és vizuális művészeti megnyilvánulásokra is sor kerül.

Várjuk olyan lelkes, aktív és kultúraszerető fiatalok jelentkezését, akik kipróbálnák magukat a pulzArt szervezőcsapatban és csatlakoznának egy kortárs művészeti programsorozat lebonyolításához.

Nincs más dolgod, mint augusztus 28-ig kitölteni  és elküldeni a jelentkezési űrlapot a kultura@sepsi.ro címre, vagy személyesen eljuttatni a Városimázs irodába (1918 December 1. utca, 6. szám).

Amit mi kínálunk: díjmentes részvételt a fesztivál programjaira, szakmai tapasztalat szerzését, betekintést a rendezvényszervezésbe és közös munkát egy tapasztalt csapattal.

Légy te is aktív tagja a fesztiválnak!