Cum poate fi muzica acelui individ care începe să cânte cu un instrument de mărimea unui telefon, pe care-l ține în mână? PSP-ul, adică Playstation Portable, este mai degrabă o consolă de jocuri, care oferă totuși posibilități de experimentare: oferă un spațiu pentru curiozitatea utilizatorului, și de acolo poate începe deja crearea propriu-zisă a muzicii.

Este adevărat că Kimyan Law este înregistrat ca fiind austriac, însă originea sa congoleză se face simțită și în muzica creată de el. Viena, orașul în care a crescut, şi-a pus o amprentă puternică pe tânărul cu caracter introvertit, care astfel a început să se ocupe mai intens de muzică, la început ca și ucenic de inginer de sunet, iar mai târziu ca și instructor. Conform celor din domeniu, virtutea artistului Kimyan este că în calitate de DJ el nu abordează muzica în mod calculat, cu o precizie de inginer, ci cu o curiozitate artistică.

Sunetul redat de Kimyan este mai degrabă unic, care își are rădăcinile în stilul drum & bass, dar este caracterizat de trăsăturile jucăușe, ludice, în care apare adesea și impactul Congo, iar muzica tribală, instrumentele muzicale africane schimbă dramatic aspectul muzical, oferindu-i artistului un spațiu mai larg de desfășurare.

Artiști Similari

3 septembrie 2017

Quidbop

1 septembrie 2017

küb_beat

3 septembrie 2017

Grid