Cumpără Bilete

Acei artiști care ne fascinează cu adevărat nu se pot descrie în cuvinte. Muzica lor spune mai multe, videoclipurile lor au mai multă însemnătate. O astfel de artistă este și Lulu James, un nou rezultat de succes al educației muzicale britanice și al căutătorilor de talente.

Artista care îmbină stilurile pop, electro și soul a debutat în 2012, iar primul album care i-a pus bazele reputației, Be Safe / Stuck” a fost lansat cu un an mai târziu. Tot ceea ce caracterizează muzica lui Lulu poate fi încadrat în genul meditativ, relaxant.

În persoana sa vorbim despre o cântăreață care abia începe să fie cunoscută de publicul larg. Numele ei apare chiar și printre participanții la festivalul Glastonbury 2017. Din fericire, talentul artistei nu a trecut neobservat nici de producția BBC, faima reală a acesteia fiind la doar o mică distanță.

De asemenea, prezența scenică este una evidentă: rădăcinile Maasai ale cântăreței originare din Tanzania devin definitorii, printre accesoriile scenice apărând adesea piese de îmbrăcăminte şi coliere din triburile indigene Maasai.

Există o diferență între înregistrările live și studio: muzica este similară, dar în timpul concertelor sunetul de jazz, soul, răsună mult mai puternic, caracterul muzicii devenind din ce în ce mai intim, iar rădăcinile electro sunt marginalizate.

Artiști Similari

3 septembrie 2017

Quidbop

1 septembrie 2017

küb_beat

3 septembrie 2017

Grid