Jegyvásárlás

Megelevenedő képregény egy csábítóan tipegő asztallal, egy színesen füstölő kartonházikóval és egy csalódott biztosítékdobozzal egy közösség tragikus kudarcáról.

Az After All Springville-ben Miet Warlop valójában azt csinálja a színházzal, amit egy földrengés vagy egy hurrikán tesz egy várossal: a dolgok rendjét teljesen felborítja, majd a káoszt felváltja egy új, értelmet nyerő szabályszerűség. Itt semmi nem az, aminek látszik. Az emberek, valamint a tárgyak részei és szerepei összekeveredtek. Springville egy olyan világ, ahol a karakterek különböző katasztrófákat átélve próbálnak együtt és egymás mellett létezni. Egy nevetségesen abszurd, de nagyon is valóságos társadalom mindennapjai.

Warlop nagyszabású installációi és performanszai, valamint a vizuális művészetek terén végzett tanulmányai révén nem meglepő, hogy színházi látásmódja egyedülálló a kortárs művészetek világában. Nagysikerű „Springville” című színházi előadását tizenkét év után egy installációjával (Amusement Park) kiegészítve újra életre keltette 2021 őszén, After All Springville néven. Az élő-, a báb- és a tárgyszínház, illetve a performansz műfajainak sajátosságai és elemei mind fellelhetők benne, amelyeket nagy odafigyeléssel állít színpadra.

Színháza játékos és tele van helyzetkomikummal, de mégis az emberiség lényegét kutatja. Ha nem lenne ilyen vicces, tragikus lenne…

Miet Warlop alkotásával először találkozhat a romániai közönség a 8. pulzArton. 

Koncepció és rendezés: Miet Warlop

Szereplők: Hanako Hayakawa, Winston Reynolds/Emiel Vandenberghe, Alexandra Rosser/Margarida Ramalhete, Milan Schudel/Jacobine Tone Kofoed, Wietse Tanghe/Freek De Craecker, Jarne Van Loon

Jelmezek: Sofie Durnez

Technikai koordináció: Patrick Vanderhaegen

Technikai stáb: Eva Dermul, Jurgen Techel, Bart Van Hoydonck

Gyártásvezető: Rossana Miele

Gyártó: Miet Warlop / Irene Wool vzw

Koprodukció: HAU Hebbel am Ufer – Berlin (DE), Arts Centre BUDA (BE), Arts Centre Vooruit (BE), PerPodium (BE), De Studio Antwerpen (BE), Internationales Sommerfestival Kampnagel (DE)

Létrejött a Belga Adómenedék, Flamand Hatóságok, és Gent város (BE) támogatásával.

Köszönet: Arts Centre CAMPO (BE), TAZ – Theater Aan Zee & cc De Grote Post (BE), Amotec (BE), Bennert Vancottem

Kapcsolattartó és forgalmazó: Frans Brood Production

Az előadás időtartama körülbelül 50 perc.

 

Időpont:

► Október 14., péntek 19:00 óra

► Október 15., szombat 19:00 óra

Helyszín: Tamási Áron Színház nagyterme

Jegyárak: 40/20 lej 

Ajánlott életkor: 14 éves kor felett

http://www.mietwarlop.com

Hasonló Fellépők

2022. október 16.

Nassim Soleimanpour (IR): Fehér nyuszi, vörös nyuszi

2022. október 15.

Strangeface Theatre Company (UK): Beached

2022. október 14.

Strangeface Theatre Company (UK): Spaced