FLaCLoSSLeSS
Old skool fejek, képzőművészek, akik idegenkednek a dj kifejezéstől. Nem is nagyon mixelnek, valójában azokat az afró, jazz, funk, latin, dub muzsikákat passzítják egymáshoz, amiket szeretnek. Kisebb rendezvényeken láthattuk, hallhattuk őket audíció jellegű estjeiken. Feltűnik mellettük néha a djembe, a darbuka és a flex. Ők a FLaCLoSSLeSS.

Bob Poljakov
Mondhatnánk, hogy Bob Poljakov megóv a zenei áradattól, de ebben az esetben hazudnánk. Bob, aki nagyrészt kelet-európai meg orosz jazz/funk/fusion bakelitet játszik  a 70-es pornófilmzenétől a 80-as román aerobic lemezekig bármit megszólaltat a közönséget hevítve. Poljakov, tehát nem megóv, inkább akár egy kalasnyikov.

Küb beat
Hogy mit rejt a küb? Nem, nem kerekes üzenet brigádot, de nem is kiapadhatatlan ürgét bottal. Na jó, eláruljuk, Kónya Ütő Bencéről van szü, vagyis szó. Bence színész, zenész, életművész, aki Szentgyörgyön végezte a zenesulit. sZempöl alapító, beatmaker és az Erdély Fm sound managere, aki esőbe-sárba tolja, úgyhogy jelenlét kötelező! Dj, turn it up!

MZR aka Mozer
Aka Mózer, jó a módszer. Néha robbantó, néha kábítószer a zenéje. Mózer Neurofunkkal kezdte, de hamar áttért az elektronikus zene keverésére. Teljesítménye, sikerei számos rendezvényre juttatták el, az utóbbi években rengeteg külföldi lemezlovassal dolgozott együtt. A 2012-es év változásokat hozott, kombinálva deep house, future garage, 2 step és breakbeat stílusokban talált összhangra. Zenéje pozitív, hol nyugodt, hol energikus. Aka Mózer, ide nem kell dekóder!

Szeptember 7., szombat, 22.00 h, Ex-Charta épülete

Hasonló Fellépők

Háy come Beck – Háy János és Beck Zoltán (30Y) estje

Mellettem elférsz – Grecsó Krisztián, Dés László és Dés András

The Qualitons