Anul acesta Zamat Café este localul oficial și de afterparty al festivalului.

Uită-te la program și la artiști, cumpără-ți biletul cu reducere online și ne vedem pe ringul de dans!

►►► 13. JOI:

► 22:00 – 01:00 Vinyl Selection cu Dobri

După mulți ani de colecționat muzică în format digital, s-a decis să devină mai personal cu muzica și să pună de pe vinil. Mulțumită noului său hobby are ocazia să își exprime o latură a personalității muzicale care până acum o făcea doar între pereții camerei sale. Călătoria muzicală pe care o propune pornește de la brit jazz și trip hop și ne poartă până la world music și ritmuri tribale.

Intrare liberă.

 

►►► 14. VINERI:

► 22:00 Dobri

Seturile lui Dobri încorporează caracteristicile mai multor genuri muzicale, deoarece încearcă cu
fiecare ocazie să experimenteze cu lucruri noi. Componentele principale ale călătoriilor sale
muzicale sunt jazzul vesel, soul, funk, world music și disco dar în aceeași măsură regăsim și piese
dub, triphop sau hip hop presărate cu voci feminine.

► 01:00 Hugo Kant (FR) – Live Act

Hugo Kant încorporează și redefinește elemente din mai multe genuri muzicale precum jazz, hip-hop, trip-hop, muzică clasică, rock din anii ’70 și world music pentru a-și crea propriul stil unic.

Compozițiile electronice variate ale lui Hugo Kant sunt create de la zero, cu ajutorul instrumentelor acustice, al sample-urilor atmosferice, al solo-urilor instrumentale cu adevărat pătrunzătoare, al ritmurilor puternice și al melodiilor catchy. El folosește în piesele sale o diversitate de instrumente tradiționale și contemporane împrumutate din diferite culturi și stiluri muzicale. Melodiile sale sunt foarte emoționale și expresive, spunând adesea povești ascultătorilor lor.

Întâlniți-l la pulzArt și lăsați-l să vă ducă într-o călătorie hipnotică cu percuții puternice și ritmuri pentru suflet.

facebook.com/hugokant

► 02:30 küb_beat & Perkucigo Live Act

küb_beat este  un gânditor / dj / muzician / actor din Ardeal. În anii recenți s-a concentrat pe crearea muzicii electronice cât mai live, cu ajutorul sintetizatoarelor, samplerelor și a propriei creativități. Influențele și le ia din breakbeat și wave, încercând constant să rămână în prezent, mereu proaspăt.

Perkucigo este actor și percuționist, mereu în căutarea pulsațiilor antice contemporane.

▸ Bilete: 35 RON la fața locului, 25 RON earlybird online AICI.

 

►►► 15. SÂMBĂTĂ:

► 22:00 pulzArt DJ Contest câștigător

Vrei să fii DJ? Mixezi în secret în camera ta de ceva timp? Atunci tu ești persoana pe care o căutăm să încălzească ringul de dans la următorul pulzParty! Crezi că faci față provocării? Asta este șansa ta să pui muzică timp de 60 de minute sâmbătă, pe 15 octombrie în Zamat Café!

Detalii AICI.

► 23:00 Beast

Deși stilul său este caracterizat în mare parte de breakbeat energic, lui Beast îi place să improvizeze cu diferite genuri din aria broken beat precum dubstep, liquid drum and bass sau nu-jazz, să presare vocaluri euforice și melodii pline de emoție pentru a deveni partener cu publicul. Se străduiește mereu să spună o poveste deoarece este un adept convins al crezului că muzica este capabilă de o comunicare care transcende cuvintele.

► 01:00 Egoless (HR) – Live Act

Încă de la o vârstă fragedă, muzica a fost o evadare din realitatea dură care îl înconjura pe Egoless. El combină muzica dub și dubstep într-un întreg organic, păstrând intacte bazele ambelor genuri, folosind în același timp tehnici vechi de dub jamaican și hardware analog. După nenumărate lansări de succes pe vinil și în format digital pentru case de discuri respectate ale industriei, a semnat și a lansat EP-ul „Empire of Dirt”, foarte apreciat, la influenta casă de discuri „DEEP MEDi MUSIK” a lui Mala.

În timpul pandemiei, a decis să își regândească prestația live, reconstruindu-și de la zero echipamentul, care include acum samplere, echipamente modulare, un looper, precum și o chitară bas. Noul setup permite o interpretare mult mai experimentală și mai improvizată.

Prin numărul său live de la pulzArt 8, veți fi transportați într-un univers nou, incitant, dar în același timp ciudat de familiar: un amestec perfect de sunet industrial dub și elemente de glitch, techno și ambient.

facebook.com/EGOLESS/

► 02:00 Grid

Grid se consideră dj din anul 2007. Primele apariții în spatele pupitrului le-a avut în orașul său natal la evenimentele organizate de  Tone Troopers, colectiv al cărei membru activ este și în prezent. Au urmat apoi invitațiile în diferitele colțuri ale țării, în orașe cu tradiție în muzică electronică și la festivaluri unde a împărțit pupitrul si cu nume consacrate internațional. Stilul lui definitoriu este drum and bass, în toate formele sale de la jungle la neurofunk, însă pe lângă drum and bass își mai găsesc locul în seturile sale piese din genuri diverse, ca garage, breakbeat sau house.

▸ Bilete: 35 RON la fața locului, 25 RON earlybird online AICI.

 

►►► 16. DUMINICĂ:

► 22:00 pulzArt Afterparty with Tone Troopers & friends

Intrare liberă.

Artiști Similari

16 octombrie 2022

Noya Rao (UK)

15 octombrie 2022

Egoless (HR) Live Act

14 octombrie 2022

Hugo Kant (FR) Live Act