Az idén a Zamat Café a hivatalos fesztiválkocsmánk és afterparty helyszínünk.

Nézd meg a programot, illetve a fellépőket, vedd meg kedvezményes jegyed online és találkozunk a táncparketten!

►►► 13. CSÜTÖRTÖK:

► 22:00 – 01:00 Vinyl Selection Dobrival

Sok évnyi digitális zenegyűjtés után Dobri úgy döntött, hogy közvetlenebb kapcsolatba lép a zenével és bakelit lemezekről szolgáltatja a talpalávalót. Új hobbijának köszönhetően lehetősége adódik felfedni egy olyan zenei oldalát, amelyre eddig nem volt lehetősége: azt, ami valójában ő, azt, ami olyan dalokat tartalmaz, amelyek a négy fal között is elhangzanak az otthonában. Zenei utazása a brit jazz-től, a triphop-on keresztül egészen a világzenei- és törzsi ritmusokig terjed.

Ingyenes belépés.

 

►►► 14. PÉNTEK:

► 22:00 Dobri

Dobri szettjeiben több műfaj hangzásvilága is fellelhető, hiszen igyekszik minden egyes
alkalommal újabb dallamokkal kísérletezni. Eklektikus zenei utazásának legfőbb komponensei az
életvidám jazz, soul, funk, világzene és diszkó, de repertoárjában természetesen helyet kapnak a
mélyebb, női vokállal fűszerezett dub, triphop és hiphop hangzások is.

► 01:00 Hugo Kant (FR) – Live Act

Hugo Kant multiinstrumentalista, zeneszerző és producer. Hogy megalkossa saját egyedi stílusát, olyan zenei műfajok elemeit használja alkotásaiban, mint például a dzsessz, hip-hop, trip-hop, klasszikus zene, a 70-es évek rockja és a világzene.

Hugo Kant elektronikus kompozícióit az alapoktól építi fel, akusztikus hangszerek, atmoszférikus minták, átható hangszerszólók, erőteljes ritmika és fülbemászó dallamok felsorakoztatásával. Műveiben felismerhető a különböző kultúrákból és zenei stílusokból kölcsönzött hagyományos és kortárs hangszerek széles palettája. Dalai rendkívül érzelemdúsak és kifejezőek, gyakran történeteket mesélnek a hallgatóknak.

facebook.com/hugokant

► 02:30 küb_beat & Perkucigo Live Act

küb_beat erdélyi elmélkedő / dj / zenész / színész. Utóbbi években arra törekszik, hogy szintik, samplerek meg saját kreativitása segítségével minél előbb, breakbeat meg wave hatásokkal átitatott elektronikus zenét játszon, művészként is a jelenben, mindig friss maradjon.  

Perkucigo színész és perkuciós, a kortárs ősi lüktetések állandó kutatója.

Jegyek: 35 lej helyszínen, 25 lej earlybird online ITT.

 

►►► 15. SZOMBAT:

► 22:00 pulzArt DJ Verseny nyertese

Dj akarsz lenni? Titokban a szobádban kevered a zenéket? Ha elmúltál 16 éves és úgy érzed a pult mögött a helyed akkor te vagy a mi emberünk, aki bemelegíti a táncparkettet a közeledő pulzPartyn! Úgy gondolod megfelelsz a kihívásnak? Itt a lehetőséged, hogy szombaton, október 15-én te pakold a talpalávalót egy órán át a Zamat Caféban!

Részletek ITT.

► 23:00 Beast

Beast stílusát főként az energetikus breakbeat határozza meg, szeret a helyszínen improvizálni és a tört ütemek széles spektrumát lefedni a mély dubsteptől a liquid drum and bass-ig, esetleg egy kis nu-jazz hangulattal, szívszorító dallamokkal vagy életvidám vokálokkal fűszerezve, annak érdekében, hogy partner legyen a közönséggel. Mindig törekszik egy történet elmesélésére, amibe új műfajokat is becsempész. DJ szettjei változatosak, dallamosak és tele vannak vokállal, amitől táncra perdülsz, vagy épp elkalandozol a gondolatok és érzelmek mélyébe.

► 01:00 Egoless (HR) – Live Act

Egoless számára a zene egészen kiskorától kezdve menekülés volt a rideg valóság elől. A dub és dubstep zenét egy szerves egésszé szövi, sértetlenül megőrizve mindkét műfaj alapjait, amelyhez régi jamaicai dub technikákat és analóg berendezéseket használ. A dub szcéna tekintélyes lemezkiadóinál számtalan sikeres bakelit- és digitális megjelenése volt, mielőtt leszerződte nagyra értékelt „Empire of Dirt” című lemezét Mala befolyásos DEEP MEDi MUSIK kiadójánál.

A világjárvány ideje alatt újragondolta élő előadásmódját, újjáépítve fellépőszettjét, amely immár samplereket, moduláris szintiket, egy loopert, valamint egy basszusgitárt is tartalmaz. Az új felállás egy jóval interaktívabb, improvizatív dinamikájú előadást tesz lehetővé.

facebook.com/EGOLESS/

► 02:00 Grid

Grid karrierjét szülővárosában kezdte, amikor pár barátjával megalakították a Tone Troopers audiovizuális szervezetet, mely az általuk szervezett események által minőségi alternatívát  nyújtott  a mainstream kultúrához  a háromszéki fiataloknak. Eleinte ezeken az eseményeken pörgette a zenéket, majd később az ország számos városában megfordult különböző kisebb-nagyobb rendezvényeken és nemzetközi fesztiválokon. Első szerelme a drum and bass, de lelkesen pörgeti a broken beat, garage, breaks és bassline ütemeket is, keverve az örökzöld klasszikusokat a legfrissebb megjelenésekkel.

Jegyek: 35 lej helyszínen, 25 lej earlybird online ITT.

 

►►► 16. VASÁRNAP:

► 22:00 pulzArt Afterparty with Tone Troopers & friends

Ingyenes belépés.

Hasonló Fellépők

2022. október 16.

Noya Rao (UK)

2022. október 15.

Egoless (HR) Live Act

2022. október 14.

Hugo Kant (FR) Live Act