Cumpără Bilete

Teatrul Kosztolányi Dezső din Subotica, cu o vechime de peste douăzeci de ani, a devenit unul dintre cele mai importante teatre experimentale, denumite şi teatru de artă., fiind marcat de producţiile estetice unice ale regizorului Urbán András. Spectacolul “Trandafiri”, al trupei Urbán András, are drept sursă de inspiraţie poemul cu acelaşi titlu al lui Ottó Tolnai.
Spectacolul este o continuare a producţiei Trandafir din Chişinău şi reprezintă regândirea lirică a elementelor nonverbale ale teatrului fizic. Această scenă a vieţii suprarealiste, compusă din imagini absurde, reprezintă un joc artistic sugestiv şi o serie de activităţi care stimulează în mod continuu sentimentului de déjá vu al publicului. Deşert arid şi paradis strălucitor. Cartea de somn a trecutului-prezentului-viitorului. O călătorie în lumea de dincolo de lumina lunii, cea a viziunii, a regiunii formate din mormane de gobelin, de serviete şi globuri disco, unde îşi au cuibul flamingo-urile roz…
Poate fi definit şi ca o dorinţă: acesta este momentul când omul simte că nu vrea să vorbească şi încearcă să comunice într-o altă formă.”- declară Urbán András.

REGIZOR:
Urbán András

ACTORI:
Kiss Anikó
Mikes Imre Elek
Mészáros Gábor
Kucsov Borisz

COREOGRAFIE: Kiss Anikó
MUZICĂ: Mezei Szilárd

18 Septembrie, 18:30, Studio de Dans Háromszék

Artiști Similari

Teatrul Naţional Bucureşti – Între noi e totul bine

Davy & Kristin McGuire: The Icebook

Flame Flowers – Waltz Of Flames