The Flock Project – Ca roiul de păsări

Data: IX. 16., 19:00

Cele mai multe domenii de artă sunt delimitate de capacități fizice: pionieri devin cei care trec peste aceste limite. Flock Projekt interpretează abordarea ”dintr-o altă perspectivă” ca atare, schimbând teatrul de mișcare pe o perspectivă verticală.
Să ne imaginăm o producție de teatru de mișcare, care transpune scena pe perete, la care actorul-artist Turai Bálint asistă cu textul, iar Vázsonyi János oferă muzica de fundal pe saxofon.

Sentimentul este cu adevărat unic, ceea ce vedem și ceea ce auzim nu este nici teatru, nici circ, și nici concert – este ceva care până acum a parcurs un drum necunoscut. Spectacolul în sine este de scurtă durată (15/18 minute), actorii prezentând mișcări cu adevărat intensive.
Publicul este mișcat nu doar de acțiunea care se desfășoară deasupra capului, ci și de muzica și textul care aduce cu sine o mare parte din lumea circului. Efectul oferit de mișcarea perechii Lennart Paar și Simor Ágnes duce la ideea de zbor, dansatorii verticali ținând și ei cont de acest lucru – spectacolul este adaptat în fiecare caz la caracteristicile spațiului, fiecare suprafață oferind alte posibilități.

În acest sens, spectacolul Flock Projekt se concentrează asupra hotelului Bodoc din municipiul Sfântu Gheorghe, care astfel, chiar și dacă pentru o scurtă perioadă de timp, reintră în pulsul orașului. PulzArt este și despre asta: reinterpretarea spațiilor orașului, maparea oportunităților ajută la reevaluarea importanței unor locații.

Artiști Similari

13 septembrie 2018

Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru

16 septembrie 2018

Bucle de tavernă în 7 acte

14 septembrie 2018

Prințul Care Dorea Să Fie Nemuritor