Spectacolul prezintă luptele duse de omul de cultură și simplul consumator cu ei înșiși, precum și cu conviețuitorii lor și dorește să dezvăluie modul în care relația noastră față de teatru ca laborator antropologic a fost formată de către carnavalul cultural global mediatic al ultimului deceniu.

Încearcă să arate cum se raportează individul la teatru ca marfă culturală instituționalizată. Are așteptări dacă pășește într-o sală de teatru? Cât de imprtant este rolul teatrului în industria de divertisment? Și dacă tot am ajuns la acest aspect, cât de mult vă luați în serios Dvs. când vă recreați cultivându-vă sau vă cultivați recreându-vă prin teatru? Vă interesează clasicul? Avantgarda? Sau poate postmodernul, nihilismul? Sau priviți în gol și vă conformați cu orice urmând deviza ”go with the flow”? Televizor, telefon, internet sau ”laiv”? Ce așteptați DUMNEAVOASTRĂ? Ordin? Sau poate așteptați în secret să…

Spectacolul a fost dezvoltat de către un colectiv elvețian, Mia Wyss, cu ajutorul și îndrumarea consultantului media și organizatorului de performance-uri Swiss Institute For Media And Performative Sciences. Reprezentația din România este un episod important din seria de performance-uri ce analizează atitudinile și obiceiurile consumatorilor de teatru europeni.

Artiști Similari

TEARUL JEL SZÍNHÁZ–NAGY JÓZSEF: WOYZECK

FEHÉR FERENC: MORGAN AND FREEMAN

FEHÉR FERENC: TAO TE